Online reserveren

22 juli 2021

Online reserveren


Beste leden,
Enige tijd geleden heeft er een peiling plaatsgevonden over het wel of niet digitaal afhangen/reserveren van de tennisbanen. Uit deze peiling is naar voren gekomen dat de grote meerderheid het online reserveren heeft verkozen boven het afhangbord. 
Vanaf aanstaande maandag, 29 maart 2021, gaan we digitaal banen reserveren
Dit wil zeggen dat je via de KNLTB club app  een baan kunt reserveren of ter plekke op de club middels het digitale afhangbord. Binnen, links van de deur is een scherm geplaatst waarmee je een banen kunt reserveren. 
 
Er zijn instructiefilmpjes gemaakt door Loes van Asseldonk, waarvoor veel dank, zodat je rustig kunt kijken hoe je de app op je telefoon kunt installeren en vervolgens hiermee een baan kunt reserveren. Ook heeft Loes een instructie gemaakt voor het digitaal afhangen op de vereniging. De linkjes naar de filmpjes vind je hieronder. 
 
Instructie om een baan te reserveren met de knltb clupapp (inclusief downloaden van de app), klik hier.
Instructie om een baan te reserveren op de club, klik hier.  LET OP! Alleen KNLTB passen die niet ouder zijn dan van 2019 kunnen gebruikt worden!
Voor een eventuele papieren versie om een baan op de club zelf te reserveren, vind je een uitleg in de bijlage.
 
Er zijn blokkades aangegeven wanneer het niet mogelijk is om een baan te reserveren, bijvoorbeeld voor de mix- ochtenden en avonden op dinsdag en donderdag en de trainingsavond van de jeugd op maandagavond. Wanneer er weer competitie gespeeld wordt, passen we dit ook aan in het afhangsysteem. 

Je hebt de mogelijkheid om tot een week vooruit banen te reserveren, steeds voor een uur speeltijd. Het is niet mogelijk om een baan twee uur na elkaar te reserveren, hier dient minimaal een uur tussen te zitten. Wil je na een uur tennissen nog doorspelen, dan is dit mogelijk als de baan niet door iemand anders is gereserveerd.
 
Hopelijk hebben we jullie hiermee voldoende geïnformeerd. 
 
Wij, het gehele bestuur, wensen jullie veel tennisplezier en afhang gemak van de tennisbanen.
 
Met sportieve groet,
Diane Biemans

Nieuwscategorieën