Feestavond 25 jarig jubileum TV Zijtaart

05 oktober 2023

Feestavond 25 jarig Jubileum TV Zijtaart op zaterdag 16 September 2023
Onze vereniging bestaat dit jaar 25 jaar, om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan is een feestcommissie in het leven geroepen welke diverse activiteiten georganiseerd hebben.

Feestavond: Zo ook een feestavond voor alle seniorenleden met eventuele partner.  Hiervoor hebben we een heel leuke uitnodiging ontvangen in de vorm van een Bal, welke we konden retourneren om ons op te geven. Hierop is door veel leden enthousiast gereageerd, want er waren op de feestavond ruim 135 personen aanwezig. Om iedereen, en ook de speciaal uitgenodigde gasten, goed te kunnen herbergen, had de feestcommissie alles mooi en feestelijk aangekleed en buiten op het terras nog een paar grote tenten neergezet. Bij binnenkomst werden we ontvangen door enkele leden van de feestcommissie en kregen we onze consumptie bonnen voor de nodige drankjes, de gratis koffie en wat lekkers erbij stond al klaar. Ook was er voor gezellige life muziek gezorgd, waardoor de sfeer er al meteen goed in zat. Bij afwezigheid van onze voorzitter (reeds lang geleden geplande vakantie) werd de avond officieel geopend door Karin. Na een korte toespraak kon daarmee de feestavond officieel beginnen.

Anekdotes: In het begin werd er overal al meteen gezellig gebuurd en werden de anekdotes van de beginjaren aangehaald, toen er nog maar 2 banen lagen en de kantine en kleedkamers in een paar containers waren ondergebracht;  dat was toen ook al een gezellige en mooie tijd. Al naar gelang de avond vorderde werd er wat meer rond gelopen om zodoende links en rechts wat serieuze of sterke verhalen aan te horen of te vertellen. Het weer was ons uiteindelijk ook goed gezind, want het bleef droog en de temperatuur bleef goed. Dit kwam de avond zeker ten goede, want halverwege de avond kwam er een frietwagen waar iedereen zich even te goed kon doen aan een lekkere vette hap, en omdat het weer goed was, bleven diverse mensen dan ook lekker bij de eettent staan kletsen en tussendoor nog een lekker hapje nuttigen.

Later op de avond: De avond vorderde en toen de meesten inmiddels de kelen goed gesmeerd hadden, werd het binnen bij de muziek en aan de bar steeds drukker en gezelliger, en ging op een gegeven moment een extra microfoon de zaal in om lekker met de muziek mee te kunnen zingen. Voor sommigen is dat appeltje – eitje maar voor anderen zou het beter zijn dat meezingen tot thuis in de badkamer te beperken.  De dansvloer werd ook vrij gemaakt en hier kwamen de dansers lekker los op de muziek. Zo vorderde de avond snel en vloeide de drankjes rijkelijk totdat de klok alweer 01.00 uur aangaf, en iedereen nog vlug zijn laatste consumptiebonnen opmaakten om daarna tevreden en met een geweldig goed gevoel naar huis te gaan.

Namens de alle aanwezigen wil ik dan ook iedereen bedanken, die deze avond waar hebben kunnen maken en vooral de feestcommissie en het barpersoneel, top gedaan. 

Groeten, Frans van der Pol 

 

       

     

       

Nieuwscategorieën