0413-769025

Apr 1, 2021

Online reserveren


Beste leden,
Enige tijd geleden heeft er een peiling plaatsgevonden over het wel of niet digitaal afhangen/reserveren van de tennisbanen. Uit deze peiling is naar voren gekomen dat de grote meerderheid het online reserveren heeft verkozen boven het afhangbord. 
Vanaf aanstaande maandag, 29 maart 2021, gaan we digitaal banen reserveren
Dit wil zeggen dat je via de KNLTB club app  een baan kunt reserveren of ter plekke op de club middels het digitale afhangbord. Binnen, links van de deur is een scherm geplaatst waarmee je een banen kunt reserveren. 
 
Er zijn instructiefilmpjes gemaakt door Loes van Asseldonk, waarvoor veel dank, zodat je rustig kunt kijken hoe je de app op je telefoon kunt installeren en vervolgens hiermee een baan kunt reserveren. Ook heeft Loes een instructie gemaakt voor het digitaal afhangen op de vereniging. De linkjes naar de filmpjes vind je hieronder. 
 
Instructie om een baan te reserveren met de knltb clupapp (inclusief downloaden van de app), klik hier.
Instructie om een baan te reserveren op de club, klik hier.  LET OP! Alleen KNLTB passen die niet ouder zijn dan van 2019 kunnen gebruikt worden!
Voor een eventuele papieren versie om een baan op de club zelf te reserveren, vind je een uitleg in de bijlage.
 
Er zijn blokkades aangegeven wanneer het niet mogelijk is om een baan te reserveren, bijvoorbeeld voor de mix- ochtenden en avonden op dinsdag en donderdag en de trainingsavond van de jeugd op maandagavond. Wanneer er weer competitie gespeeld wordt, passen we dit ook aan in het afhangsysteem. 

Je hebt de mogelijkheid om tot een week vooruit banen te reserveren, steeds voor een uur speeltijd. Het is niet mogelijk om een baan twee uur na elkaar te reserveren, hier dient minimaal een uur tussen te zitten. Wil je na een uur tennissen nog doorspelen, dan is dit mogelijk als de baan niet door iemand anders is gereserveerd.
 
Hopelijk hebben we jullie hiermee voldoende geïnformeerd. 
 
Wij, het gehele bestuur, wensen jullie veel tennisplezier en afhang gemak van de tennisbanen.
 
Met sportieve groet,
Diane Biemans

Informatie

Tennisvereniging Zijtaart bestaat inmiddels alweer meer dan 20 jaar. Op 14 september 1998 is de vereniging opgericht en in oktober 1999 zijn de eerste twee banen opgeleverd en is er een noodgebouw geplaatst. In mei 2000 zijn er nog twee banen bijgelegd. Inmiddels is het noodgebouw vervangen door een prachtig paviljoen. Momenteel telt de vereniging 200 leden en zijn er diverse commissies actief bezig om het geheel in prima conditie te houden en dat verklaart ook het succes van de TV Zijtaart. Diverse activiteiten worden door het jaar heen georganiseerd. Ook vinden er elke week mixavonden, seniorenochtenden en een jeugdavond plaats. Tevens kan men 2x per jaar deelnemen aan een cyclus tennislessen (lid van de vereniging). Eenieder die zich door het bovenstaande aangetrokken voelt een kijkje te nemen bij een van de activiteiten is hierbij van harte welkom.

Nieuws

Online reserveren

Beste leden, Enige tijd geleden heeft er een peiling plaatsgevonden over het wel of niet digitaal afhangen/reserveren van de tennisbanen. Uit deze peiling is naar voren gekomen dat de grote meerderheid het online reserveren heeft verkozen boven het afhangbord. 

Lees meer

kortingsactie Intersport

Onze sponsor Intersport Superstore Uden heeft een fantastische kortingsactie voor de leden van Tennisvereniging Zijtaart!    

Lees meer

Prachtig bedrag voor TV Zijtaart

Afgelopen weken was de Rabobank Clubsupport actie. Leden van de Rabobank konden hun stem uitbrengen op verenigingen en clubs. Elke club of vereniging heeft een goed doel bedachts waaraan ze dit geld zouden gaan besteden.

Lees meer

Ledverlichting

Zoals jullie waarschijnlijk al is opgevallen, heeft Datronics Sportveldverlichting begin augustus LED verlichting geïnstalleerd op onze tennisbanen. 

Lees meer

Korting voor leden

15% korting op artikelen bij InterSport Uden. Zie hieronder.

Lees meer

De tennislessen gaan weer van start

Beste jeugdleden en ouders,  Zoals jullie wellicht hebben gehoord kunnen we voor de jeugdleden de tennislessen weer oppakken. Deze zullen dan ook van start gaan vanaf maandag 4 mei, we voorzien jullie graag van de volgende informatie.  

Lees meer

Winnaars Open Toernooi

afgelopen weken stond het open toernooi van TV Zijtaart op het programma. Ook dit jaar was Eethuis De Reiger weer de hoofdsponsor. De toernooicommissie wist ondanks het slechte weer het toch weer allemaal in goede banen te leiden. Hieronder de winnaars:

Lees meer

Privacy Beleid TV Zijtaart

Per 25 mei 2018 zal EU-breed de nieuwe privacywetgeving (de Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg AVG) in werking treden. Ook wij zullen als vereniging moeten voldoen aan de voorwaarden van deze wetgeving. Met dit bericht willen wij u informeren over de wijze waarop TV Zijtaart dit heeft geregeld en toestemming vragen voor de verwerking van de gegevens.

Lees meer

Sponsors

Sponsors

Agenda

7.05.2021 - 5.09.2021

Intern Voorjaar

15.10.2021 - 13.02.2022

Intern Najaar