0413-769025

Mar 16, 2019

Eethuis De Reiger Open Tennistoernooi


Afgelopen twee weken was het elke avond erg druk op de tennisvelden van TV Zijtaart. Het jaarlijkse Open Toernooi werd hier rondom carnaval gespeeld. Op maandag, dinsdag en woensdag avond was wel te merken dat de carnaval er bij sommige spelers nog wel inzat.

Dit jaar was Eethuis De Reiger weer de hoofdsponsor van het toernooi. Elke dag werd er door de hapjescommissie weer een lekker hapje uit de hoge hoed getoverd en de deelnemers lieten zich dit goed smaken. Daarnaast was het de barcommissie met vele vrijwilligers die iedereen voorzag van de nodige drankjes. 
Het toernooi groeit aan bekendheid door de gezellige sfeer en ook het sportieve mag hierbij niet ontbreken. Vanuit de wijde omgeving wisten tennissers de weg naar ons Sportpark te vinden. Maar liefst 224 spelers hebben de afgelopen twee weken gestreden om de begeerde prijzen. Hieronder een overzicht van de winnaars in de verschillende categorieën:
 
Heren Dubbel 5: John vd Rijt en Paul vd Rijt
Heren Dubbel 6: Jorn Brenninkmeijer en Alexander Mols
Heren Dubbel 7: Marc Klein Breteler en Frank van Leuken
Heren Dubbel 8: Bas van Bussel en Mark Timmers
 
Dames Dubbel 5: Manon Bax en Carmen vd Berg
Dames Dubbel 6: Wendy vd Heijden en Tessa Steenbakkers
Dames Dubbel 7: Noor van Erp en Marloes Pijnappels
Dames Dubbel 8: Angela Donkers en Mimi vd Heijden
 
Gemengd Dubbel 5: Jamie Kusters en Carlo Donkers
Gemengd Dubbel 6: Suzan Dortmans en Jeroen Janssen
Gemengd Dubbel 7: Denise Steenbergen en Marko Steenbergen
Gemengd Dubbel 8: Els Migchels en Simon Donkers
 
Categorie 45+
Heren Dubbel 7: Paul vd Boom en Hans Doors
Dames Dubbel 6: Anouska vd Heijden en Monique vd Hurk
Dames Dubbel 7: Manuela Elissen en Astrid Verbakel
Gemengd Dubbel 7: Ingrid Munsters en Jan Kerkhof
 
We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagd toernooi als was het jammer dat het in het finaleweekend zo hard stormde. De toernooicommissie heeft toen besloten om op zondag extra vroeg te beginnen met de finales en daar waren veel spelers blij mee. Tijdens de prijsuitreiking werden er veel mensen bedankt voor hun bijdrage aan dit toernooi. Een extra woord van dank was er voor Mike Versantvoort, onze hoofdsponsor en aan Jonneke Vissers die ontzettend veel werk verzet heeft met het inplannen van alle wedstrijden. We zien alle deelnemers graag volgend jaar weer terug op ons Open Toernooi.

Informatie

Tennisvereniging Zijtaart bestaat inmiddels alweer meer dan 20 jaar. Op 14 september 1998 is de vereniging opgericht en in oktober 1999 zijn de eerste twee banen opgeleverd en is er een noodgebouw geplaatst. In mei 2000 zijn er nog twee banen bijgelegd. Inmiddels is het noodgebouw vervangen door een prachtig paviljoen. Momenteel telt de vereniging 200 leden en zijn er diverse commissies actief bezig om het geheel in prima conditie te houden en dat verklaart ook het succes van de TV Zijtaart. Diverse activiteiten worden door het jaar heen georganiseerd. Ook vinden er elke week mixavonden, seniorenochtenden en een jeugdavond plaats. Tevens kan men 2x per jaar deelnemen aan een cyclus tennislessen (lid van de vereniging). Eenieder die zich door het bovenstaande aangetrokken voelt een kijkje te nemen bij een van de activiteiten is hierbij van harte welkom.

Nieuws

Veghelse Tenniskampioenschappen

Maandag 12 augustus starten de Veghelse Makelaardij Olav Tenniskampioenschappen op tennispark De Krekel in Mariaheide. Dit jaar wordt het 4e lustrum gevierd. Er zijn al vele inschrijvingen binnen en ook dit jaar verwacht de organisatie weer een mooi en sportief toernooi te kunnen organiseren. Natuurlijk met extra feestelijkheden vanwege de 20e editie van “De Veghelse”.

Lees meer

Tennislessen 2019

Ook in het najaar worden er weer tennislessen ingepland, hiervoor kun je jezelf inschrijven middels het inschrijfformulier hier op de website.

Lees meer

Baan 1 en 2 weer bespeelbaar

Zoals jullie weten zijn de tennisbanen van onze mooie vereniging in de afgelopen weken vervangen. Baan 1 en 2 zijn vanaf zaterdag 20 juli weer bespeelbaar, baan 3 en 4 vanaf dinsdag 23 juli. (Mocht je gaan tennissen dit weekend, bij deze het verzoek om nog niet aan de netten te komen, deze moeten nog strak gespannen worden).

Lees meer

Sportief Initiatief

Zoals iedereen wel weet zijn de banen van onze tennispark aan vervanging toe. In juli staat dit op het programma en tot op heden is nog niet bekend wanneer de werkzaamheden afgelopen zijn. Om toch te kunnen tennis is er een mooi sportief initiatief vanuit Eerde gekomen.

Lees meer

Vervanging tennisbanen

Zoals jullie wel bekend zijn, wij en met name de commissie al enige tijd bezig om de tennis banen te (laten) vervangen. Inmiddels is bekend dat dit plaats gaat vinden vanaf 2 juli aanstaande. Tennissen is dan voor (maximaal) drie weken niet mogelijk.

Lees meer

Zomerlidmaatschap TV Zijtaart

De klok is weer verzet, de dagen worden weer langer en het wordt weer mooier weer. Hoogste tijd om weer wat meer in beweging te komen.

Lees meer

Eethuis De Reiger Open Tennistoernooi

Afgelopen twee weken was het elke avond erg druk op de tennisvelden van TV Zijtaart. Het jaarlijkse Open Toernooi werd hier rondom carnaval gespeeld. Op maandag, dinsdag en woensdag avond was wel te merken dat de carnaval er bij sommige spelers nog wel inzat.

Lees meer

Kampioen!!

Het damesteam van de vrijdagavond van TV Zijtaart zijn afgelopen vrijdag kampioen geworden in hun klasse.

Lees meer

Eethuis De Reiger Tennistoernooi

Het jaarlijkse open toernooi van TV Zijtaart is komend jaar van 25 februari t/m 10 maart. Er kan weer ingeschreven worden via: www.toernooi.nl . Voor meer informatie en de poster zie hieronder.

Lees meer

Kledingsponsor voor Jeugdteam TV Zijtaart

Jeugdteam Groen van TV Zijtaart werd afgelopen week compleet in het nieuw gestoken met prachtige teamkleding.

Lees meer

Foto's Jeugd

Er zijn nieuwe foto's geplaatst van de Jeugd van TV Zijtaart.

Lees meer

Privacy Beleid TV Zijtaart

Per 25 mei 2018 zal EU-breed de nieuwe privacywetgeving (de Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg AVG) in werking treden. Ook wij zullen als vereniging moeten voldoen aan de voorwaarden van deze wetgeving. Met dit bericht willen wij u informeren over de wijze waarop TV Zijtaart dit heeft geregeld en toestemming vragen voor de verwerking van de gegevens.

Lees meer

Sponsors

Sponsors

Agenda

26.08.2019 - 8.09.2019

Clubkampioenschappen Dubbel

27.09.2019 - 5.01.2020

Intern Najaar