0413-769025

Jun 22, 2019

Sportief Initiatief


Zoals iedereen wel weet zijn de banen van onze tennispark aan vervanging toe. In juli staat dit op het programma en tot op heden is nog niet bekend wanneer de werkzaamheden afgelopen zijn. Om toch te kunnen tennis is er een mooi sportief initiatief vanuit Eerde gekomen.

Vanaf 2 juli kunnen leden gratis vrij tennissen op de banen van TV de Coevering in Eerde. In het paviljoen zijn speciale kaarten te verkrijgen waarmee leden kunnen afhangen. Dit systeem hangt in de kleedlokalen. Deze mogelijkheid voor vrij tennissen duurt zolang de banen in Zijtaart niet bespeelbaar zijn. Behalve op dinsdagochtend zijn de banen beschikbaar voor leden van TV Zijtaart. Wij bedanken de Fam. van Hooft natuurlijk hartelijk dat zij hun banen beschikbaar stellen en uit ervaring is het in het paviljoen na afloop altijd ook erg gezellig! 

 

Informatie

Tennisvereniging Zijtaart bestaat inmiddels alweer meer dan 20 jaar. Op 14 september 1998 is de vereniging opgericht en in oktober 1999 zijn de eerste twee banen opgeleverd en is er een noodgebouw geplaatst. In mei 2000 zijn er nog twee banen bijgelegd. Inmiddels is het noodgebouw vervangen door een prachtig paviljoen. Momenteel telt de vereniging 200 leden en zijn er diverse commissies actief bezig om het geheel in prima conditie te houden en dat verklaart ook het succes van de TV Zijtaart. Diverse activiteiten worden door het jaar heen georganiseerd. Ook vinden er elke week mixavonden, seniorenochtenden en een jeugdavond plaats. Tevens kan men 2x per jaar deelnemen aan een cyclus tennislessen (lid van de vereniging). Eenieder die zich door het bovenstaande aangetrokken voelt een kijkje te nemen bij een van de activiteiten is hierbij van harte welkom.

Nieuws

Sportief Initiatief

Zoals iedereen wel weet zijn de banen van onze tennispark aan vervanging toe. In juli staat dit op het programma en tot op heden is nog niet bekend wanneer de werkzaamheden afgelopen zijn. Om toch te kunnen tennis is er een mooi sportief initiatief vanuit Eerde gekomen.

Lees meer

Vervanging tennisbanen

Zoals jullie wel bekend zijn, wij en met name de commissie al enige tijd bezig om de tennis banen te (laten) vervangen. Inmiddels is bekend dat dit plaats gaat vinden vanaf 2 juli aanstaande. Tennissen is dan voor (maximaal) drie weken niet mogelijk.

Lees meer

Zomerlidmaatschap TV Zijtaart

De klok is weer verzet, de dagen worden weer langer en het wordt weer mooier weer. Hoogste tijd om weer wat meer in beweging te komen.

Lees meer

Eethuis De Reiger Open Tennistoernooi

Afgelopen twee weken was het elke avond erg druk op de tennisvelden van TV Zijtaart. Het jaarlijkse Open Toernooi werd hier rondom carnaval gespeeld. Op maandag, dinsdag en woensdag avond was wel te merken dat de carnaval er bij sommige spelers nog wel inzat.

Lees meer

Kampioen!!

Het damesteam van de vrijdagavond van TV Zijtaart zijn afgelopen vrijdag kampioen geworden in hun klasse.

Lees meer

Eethuis De Reiger Tennistoernooi

Het jaarlijkse open toernooi van TV Zijtaart is komend jaar van 25 februari t/m 10 maart. Er kan weer ingeschreven worden via: www.toernooi.nl . Voor meer informatie en de poster zie hieronder.

Lees meer

Kledingsponsor voor Jeugdteam TV Zijtaart

Jeugdteam Groen van TV Zijtaart werd afgelopen week compleet in het nieuw gestoken met prachtige teamkleding.

Lees meer

Foto's Jeugd

Er zijn nieuwe foto's geplaatst van de Jeugd van TV Zijtaart.

Lees meer

Privacy Beleid TV Zijtaart

Per 25 mei 2018 zal EU-breed de nieuwe privacywetgeving (de Algemene Verordening Gegevensbescherming, kortweg AVG) in werking treden. Ook wij zullen als vereniging moeten voldoen aan de voorwaarden van deze wetgeving. Met dit bericht willen wij u informeren over de wijze waarop TV Zijtaart dit heeft geregeld en toestemming vragen voor de verwerking van de gegevens.

Lees meer

Sponsors

Sponsors

Agenda

15.03.2019 - 16.06.2019

Intern Voorjaar

2.07.2019 - 26.07.2019

Banen niet beschikbaar

26.08.2019 - 8.09.2019

Clubkampioenschappen Dubbel

27.09.2019 - 5.01.2020

Intern Najaar